DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 19 Aflevering 9 (S19E09)

Met: Cayman R, Gallardo Performante, Phaeton facelift & 2dehands-DRIVRs

Het zeventiende seizoen van Top Gear loopt inmiddels alweer drie weken op BBC Two – of, voor de digitale kijkers, in knisperend 1080i op BBC HD. De nieuwe (en uitstekende) reeks van tegenhanger Fifth Gear wordt echter alleen uitgezonden in moederland Groot-Brittannië, op het commerciële Channel 5. Dus zien wij het als onze plicht om de rijtests van Tiff, Jason, Vicky en Johnny naar het Vlaamse en Nederlandse publiek te brengen. Bij deze.

Share Button

One Response

  1. Ken Divjak says:

    Na hun beider indrukken van de McLaren fax machine gezien te hebben, weet ik het wel zeker: als je een (nog min of meer) onversneden oordeel over een bepaalde wagen wil, moet je bij Fifth Gear zijn:

Leave a Reply