DRIVR

Video: EVO Diaries – Ferrari 330 GT 2+2

Intussen een vaste waarde op het Youtubekanaal van het Britse blad EVO zijn de behind the scenes-features, of ‘diaries‘ zoals ze ze zelf noemen. No nonsense opnames van dagdagelijkse gebeurtenissen, maar net daardoor erg boeiend om volgen. Ditmaal neemt Harry Metcalfe ons mee in zijn Ferrari 330 GT 2+2 op een trip richting London. Een wat minder gekende cavallino rampante, maar een die als rasechte GT over de juiste kwaliteiten beschikt om minstens evenzeer te bekoren als zijn soortgenoten.

Share Button

6 Responses

  1. Ken Divjak says:

    Moderne wagens zijn toch zo banaal als je dit gezien hebt…;)

    Tweede clipje begint trouwens sterk met die zevensecondensprint naar de 100!

  2. Meneer woont behoorlijk riant… Geen onaardige garage ook, met afmetingen van de gemiddelde villa in ‘t Gooi. Wat er naast de Ferrari staat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Maar de Maserati, Range-Rover, een hele vieze Audi A(S?)5 als daily driver voor de deur zijn niet verkeerd.

Leave a Reply