DRIVR

Boek: WAFT 2 door Bart Lenaerts & Lies De Mol

Dat we bij DRIVR graag aandacht besteden aan gedegen klassieke lectuur is geen geheim. Na WAFT en Belgian Car Designers komt het duo Bart Lenaerts en Lies De Mol dan ook met het vervolg op deel één. WAFT 2 gaat daarbij verder op zijn elan en kent opnieuw een bijzondere aanpak van de harde cover. Ditmaal staan daarbij koetswerkkleuren centraal en wordt de cover in een bijzondere autolak gespoten.

waft_2

Wie zijn WAFT 2 pre-ordert heeft daarbij kans op zwart van een Bugatti Veyron, blauw van de BMW Vision Concept, rood van de Renault DeZir Concept, oranje van een Lamborghini Aventador, zilvergrijs van de  Touring Superleggera Tornante, citrusgeel van een Bentley GTC Supersport of oranje van een McLaren MP4 12C. Trouwe lezers (en dus bezitters van deel 1) kunnen dan weer zelf kiezen uit een van de kleuren en hebben het voorrecht (t.e.m. 20 september) op een identiek genummerd exemplaar. Want ook ditmaal is het boek gelimiteerd op 1.000 stuks. En we zouden bijna de sterke content en dito fotografie vergeten! Alvast een exclusieve preview via onderstaande foto.

waft2

Share Button

8 Responses

 1. Niels says:

  Ze maken wel erg fraaie boeken zeg, net even over de website gestruind en de aan dit artikel gerelateerde links op deze site bekeken. Heerlijk!

  Alleen de uitspraak “tegenwoordig heeft een auto steeds minder ziel” is er een die mijn goedkeuring (vanzelfsprekend) niet kan wegdragen. Kleine smet op ‘t blazoen…

 2. Stijn Sioen says:

  Heb hun vorige boeken (Waft 1 en de Belgian Cardesigners) thuis liggen en kijk er geregeld nog eens in.

  Zeker een aanrader !!!

  Waft 2 zal bij deze onmiddelijk besteld worden samen met nog een aanrader: Chicane
  http://www.uitgeverijkannibaal.be/boek17.html

 3. ….. natuurlijk reeds besteld ! 😉

 4. Aston Martin grijs-groen 🙂 ben benieuwd !

 5. Charlo says:

  Ook meteen besteld na een gat in de lucht gesprongen te hebben van blijdschap 😉 BMW-blau für mich!

Leave a Reply