DRIVR

Depth of Speed: Tiendelige WebTV-Reeks [EINDE]

EDIT: Nummer 10 over de Bonneville Speedweek is er,
net als het goede nieuws dat er een tweede seizoen van DoS komt!

thumb_depthofspeedWanneer een webzine als HyperBeast zich engageert om de octaanreeks Depth of Speed te creëren, dan instanetten wij graag onze beeldschermen. Tien afleveringen lang wordt er immers gezocht naar de beste autoverhalen die Amerika te bieden heeft, en dat doen de makers (nota bene een gelukkig getrouwd koppel) door het immense land één jaar lang af te schuimen in een camper. Wij zetten ze hier allemaal chronologisch op een rij.

Share Button

2 Responses

  1. Niels van Roij says:

    Fijn gefilmd, perfecte tracks en goed gemonteerd. 10/10, top!

  2. Thomas says:

    Prachtige serie 🙂
    Uniek 🙂

Leave a Reply