DRIVR

Gastbijdrage: FotoVerslag – Barn Find (1/2)

OPGELET: Aan deze gastbijdrage hangt een disclaimer vast!

drivr-london-garage-000

De droom van iedere petrolhead: ooit een garage vol klassiekers ontdekken. De eer viel mij recentelijk te beurt in het centrum van London, op uitnodiging van een RCA-tutor en volledig gepland. In die zin dus weinig spectaculair, maar de invitatie was een welkome versnapering in een stad waar Veyrons, 458 Italia’s en Murcielago’s je om de oren vliegen. Verscholen achter anonieme garagedeuren die beter beveiligd bleken dan de gemiddelde bankkluis, staan automobielen die hun weerga niet kennen…

drivr-london-garage-002

Onder flikkerend TL licht, en met een veel te goedkope Canon, heb ik de spiegel aan spiegel geparkeerde vierwielers vastgelegd. Binnen no-time, want de deuren moesten snel weer dicht…Het eerste deel van dit visueel verslag.

Porsche

drivr-london-garage-020drivr-london-garage-019

drivr-london-garage-007drivr-london-garage-006

drivr-london-garage-003drivr-london-garage-005

drivr-london-garage-017drivr-london-garage-016

drivr-london-garage-021

Lancia

drivr-london-garage-015drivr-london-garage-010

drivr-london-garage-009drivr-london-garage-008

drivr-london-garage-014drivr-london-garage-011

Share Button

3 Responses

  1. Ken Divjak says:

    Ligt het aan de gehanteerde camerahoek of lijkt deze Stratos een zetelopstelling à la McLaren F1 te hebben?

  2. @Ken: Dat lijkt inderdaad zo door de camerahoek, maar vooral ook door de plaatsing van het instrumentenpaneel. Als je de eerste zwart/wit foto bekijkt ziet je dat het een gewone LHD is, maar ook valt op hoe ver het stuur naar het midden staat.

  3. Ken Divjak says:

    Dank voor de toelichting, Niels.

    En ja – knus zijn die dingen in ieder geval:

Leave a Reply