DRIVR

Tv-Tip: World’s Most Dangerous Roads (+ Video)

Ook wel eens gevloekt op de staat van de Belgische wegen? Weet dan dat het veel erger kan. In drie afleveringen laat de BBC telkens twee Britse celebrities los op de gevaarlijkste wegen ter wereld. Vorige week verkenden avonturier Charlie Boorman (van ‘Long Way Down’) en humoriste Sue Perkins de ice roads van Alaska, vanavond doen Rhod Gilbert en Greg Davies Nepal aan, en volgende week bezoeken Ben Fogle en Hugh Dennis Peru. Afspraak telkens ‘s zondags om 22u onze tijd op BBC2. De eerste aflevering vind je, bij wijze van voorsmaakje, integraal onder dit bericht.

Share Button

2 Responses

  1. Pieter Fret says:

    Voor wie het gemist heeft, hier is aflevering 2 (Nepal):

  2. Pieter Fret says:

    Bijna vergeten, maar hier is ook de derde en laatste aflevering, die zich afspeelt in Peru:

Leave a Reply