DRIVR

Video: Wheeler Dealers – Dodge Charger

Bijna weekend, dus tijd voor wat educatief vertier. Wheeler Dealers Mike Brewer, Edd China en Paul Brackley hebben tijdens hun afwezigheid een nieuw seizoen in elkaar gebokst met een eerste protagonist van formaat: de Dodge Charger. Een all American 70’s muscle car waar ook mijn bloed sneller van stromen gaat. Geen negatieve connotaties à la Dukes of Hazzard, maar vooral veel Bullitt en Vanishing Point. En aangezien de zoektocht niet zo evident is, steekt Mike voor het eerst de Atlantische Ocean over.

Share Button

3 Responses

 1. Niels says:

  Fijne auto. Al vind ik de aanpak van dit programma over het algemeen niet ver boven het Hobby-Bob-gehalte uitkomen. Doe het goed of doe het niet, zou ik zeggen.

  Jammer dat de USA auto industrie met een dergelijk karakterrijk verleden zoveel moeite heeft de look en feel van de ’60 en ’70 te vertalen naar een voor deze tijd relevante merk line-up.

 2. Pieter Ameye says:

  Nummer twee is er, met ditmaal een DeLorean!

 3. Wat een fantastische kar he, die Delorean! Dank je wel voor ‘t plaatsen. Heb er een tijd geleden mijn eigen visie op losgelaten.

  Maar helaas opnieuw weer niet ver boven het Hobby-Bob-gehalte: enkel een van de twee achterlichten vervangen? Les 1 is altijd beiden vervangen. De bumpers zijn nog steeds wobbely all over the place. En de wijze van fiberglass reparatie van de motorkap…

Leave a Reply