DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 20 Aflevering 1 (S20E01)

Met: Jaguar XKR-S vs. XJ220, Range Rover Evoque, Bentley Conti GTC & een crashtest

Het vorige seizoen van Fifth Gear was naar onze bescheiden mening het beste in lange tijd. Qua wagenkeuze en presentatie overstegen Needell & co zelfs moeiteloos de big-budget Amerikaanse spin-off van Top Gear, die net een punt gezet heeft achter een behoorlijk mediocre tweede seizoen. Afgaand op de eerste aflevering van seizoen 20, die afgelopen vrijdag werd uitgezonden op het Britse Channel Five, lijkt Fifth Gear echter de positieve lijn door te trekken – al is het sterk ingekorte format gebleven.

Share Button

One Response

  1. Pieter Ameye says:

    Valt mij dik tegen van de XKR-S dat Grandpa hem zo het snot voor de ogen rijdt.

    The fastest Jag ever.. juist ja.

Leave a Reply