DRIVR

Video: Lamborghini ript C’était un Rendez-Vous

lambogallardosupertrofeostradale1

Wie Claude Lelouch zegt, denkt C’était un Rendez-Vous. Een kortfilm uit 1978 met één camera, één take, één Mercedes 450 SEL en één Parijs. Instant classic zonder meer. Voldoende voor Lamborghini om er 24 jaar na datum een eigen interpretatie aan te geven. Stier van dienst: de Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradale. Met slechts 150 exemplaren zo goed als zeker uitverkocht, en het definitieve uitzwaaimodel van de Gallardo vooraleer in 2012 de langverwachte opvolger op de Bühne van Genève verschijnt.

Ter referentie, het zoveel keer betere origineel:

Share Button

4 Responses

 1. Yves Ferket says:

  Een Mercedes? Altijd gedacht dat het een Ferarri was…

 2. Ken Divjak says:

  Van zodra je dat weet, klinkt het geluid natuurlijk erg ‘opgeplakt’.

  Deze trouwens al gezien?

 3. Niels says:

  Inderdaad, het geluid van een Ferrari erover maar geschoten vanaf zijn S-klasse. Fijne film.

Leave a Reply