DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 20 Aflevering 3 (S20E03)

Met: Lambo Aventador, MINI Coupé JCW, Porsche Panamera Diesel & vinyl wrapping

In een tijd waarin autojournalistiek vaak vervalt in eindeloze vleierij en blinde adoratie, zij het om commerciële redenen of louter door een gebrek aan inzicht, verdient Fifth Gear wat ons betreft een dikke pluim voor lef en eerlijkheid. Vorige week moest de nieuwe Mercedes SLK het ontgelden, in deze aflevering zijn het de Porsche Panamera Diesel en – jaja – de Lamborghini Aventador die aan het schandblok gaan. Weten waarom?

Share Button

2 Responses

  1. Pieter Ameye says:

    Eindelijk iemand van de gevestigde waarden die ivm de Aventador zegt waar het op staat. Tx Tiff.

  2. VishnuSixDix says:

    “In een tijd waarin autojournalistiek vaak vervalt in eindeloze vleierij en blinde adoratie, zij het om commerciële redenen of louter door een gebrek aan inzicht, verdient Fifth Gear wat ons betreft een dikke pluim voor lef en eerlijkheid.”

    Als ik dit lees moet ik altijd aan het reclamespotje denken waar Vicki lyrisch is over de rij-eigenschappen van de Toyota Avensis. Wat een fantastisch rijdende wagen, zo scherp, zo spannend! Juist ja 🙂

    Het neemt toch niet weg dat Fifth Gear tegenwoordig duidelijk boven Top Gear staat, als het komt op reviews. Doet Top Gear nog zoiets? (buiten de gesponsorde Skoda Yeti-achtige filmpjes)

Leave a Reply