DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 20 Aflevering 4 (S20E04)

Met: Ferrari 458 Spider, Audi RS5 vs. Mercedes C63 AMG, Citroën DS5 & Kia Rio

Fifth Gear mag dan al het enorme budget van concurrent Top Gear missen, dat betekent niet dat de makers ervan geen oog hebben voor locatie. In de vierde aflevering van seizoen 20 trekt Vicki met de Ferrari 458 Spider de heuvels boven Maranello in, vergelijkt Tiff de Audi RS5 en de Mercedes C63 AMG op het glooiende circuit van Cadwell Park, bijgenaamd de Mini-Nürburgring, cruist Johnny langs de Zuid-Franse kust in een Citroën DS5 en analyseert het team de nieuwe Kia Rio op Millbrook Proving Ground.

Share Button

One Response

  1. Ken Divjak says:

    Best wel grappig dat Citroën – net als PSA-partner Peugeot – met de DS5h de eerste productie-dieselhybride claimt.

    Dat hadden ze toch iets beter kunnen afspreken…;)

Leave a Reply