DRIVR

MEDEDELING: Driving Fun collaboreert met DRIVR !

thumb_drivingfunCaptain’s log, stardate 11, november 2011. Na jaren van vruchteloze verkenningstochten zijn we eindelijk op iets gestoten. Een levensvorm die niet alleen denkt zoals wij, maar ook schrijft zoals wij – en dat al sinds 2006. Kijk daarvoor maar naar hun onderwerpkeuze die puur DRIVR is, en de onze tot in de puntjes complementeert. Of om het met een oneliner van Captain Kirk te zeggen: “We have them just where they want us”. En dan bedoelen wij niet de Klingons, maar Driving-Fun.com.

Wat de .com-aanduiding niet verklapt, is dat het om een bijzondere soort gaat: Hollanders. Maar niet gepanikeerd; de subspecies die wij ontdekt hebben, blijkt zowaar met een gevoel voor humor gezegend. Op de vraag  hoe we deze collaboratie aan onze lezers zouden communiceren, stelde DF-opperhoofd Perry voor om “een persconferentie in de RAI met brassband en Russische pleziermeisjes” te organiseren, om daarna droogjes te counteren met “misschien toch wat overdreven…”

drivingfun

Maar ze komt er dus wel, die samenwerking. En dat betekent dat we jullie voortaan meer tests kunnen voorschotelen (die met de beperkte Belgische perspools vaak onmogelijk zijn), meer motorsport kunnen aanbieden (aangezien de DF’ers fervente trackers zijn) en zelfs wat meer op de actualiteit gaan inspelen (om vaker per dag nieuwe content te publiceren). De selectieprocedure voor een nieuwe DRIVR-redacteur is trouwens in volle gang, dus verwacht ook van die kant nieuw schrijfgeweld.

Wat er dan nog te weten valt over Driving Fun? Dat het webzine sterk in het trackday-gebeuren geënt is; voor Nederland is dat via Prodrive, voor België via SkyLimitEvents – en dat zijn toch namen die vertrouwen scheppen. Zelfs Ton Roks – de man die zich sinds zijn ontslag bij Autovisie als ‘Hoofdredacteur zonder Tijdschrift’ omschrijft – typt er te gepasten tijde een stukje voor, en dat doen we hem graag na. Want voortaan gaat DRIVR where no other blog has gone before, en publiceren we dankzij DF op een Hollands medium. Op hoop van zegen.

Share Button

9 Responses

 1. Jasper says:

  Gefeliciteerd! Betekent dat nu ook dat de BMW content met 600% omhoog gaat? 😉

 2. Niels says:

  Wat een ernstige ellende dat ik hier nog nooit eerder van heb gehoord, en dat als Nederlander nog wel…

  Veel succes met de samenwerking. Ik ben benieuwd!

 3. Bruno says:

  Trouwens DF is ontstaan uit een subgroep van het gummen.org platform, waar DF serieus hard en goed doorgegroeid is naar een allround, actieve motoring community. Kudo’s voor die gasten dat ze dat hebben kunnen opbouwen. Serieus goed bezig. Mooie samenwerking Drivr. Ik wil trouwens wel eens assistant spelen op een shoot, hier of daar, mocht daar een optie toe zijn. Let me know.

 4. Christophe says:

  Hmm kende DF al een tijdje, de cameraman Herman Wassenaar vooral, die lekker amateuristisch begon en nu geweldige vids draait, keer op keer! Om eerlijk te zijn, rangschik ik Drivr nog steeds in een aparte klasse, eerder gedeeld met Blenheimgang.com, maar da’s puur subjectief. (; Veel succes toegewenst met deze collabo! Betekent dit ook nieuw videomateriaal..? (:

Leave a Reply