DRIVR

Video: Chevy True Stories – “My Dad’s Car”

Little did Jared en Derek know, dat wanneer ze met de zoektocht naar hun vader’s Chevy Impala Super Sport begonnen, ze ook daadwerkelijk resultaat zouden boeken. En dat dit onverhoopt succes niet alleen tot grote vreugde binnen de hechte familie, maar ook nog eens tot een oprecht stuk(je) documentaire geleid heeft, kunnen we alleen maar aanmoedigen. Om maar te zeggen, ik kreeg er zowaar zelf een krop in de keel van. Straf!

[Met dank aan Duckie ‘RS voor de tip]

Share Button

2 Responses

 1. Niels says:

  *pinkt een traantje weg*

  En daarom studeer ik Vehicle Design!
  🙂

 2. Pieter Ameye says:

  En voor wie aan de geloofwaardigheid van het filmpje mochten twijfelen, is er deze voetnoot:

  You’re probably wondering how we were able to capture Herb’s true Chevy story on film. It was easier than you’d think. Conspiring with his two sons, Jared and Derek, we posed as a film crew to document three generations of an American family. Herb, being a good sport and a proud father and grandfather, played along. Little did he know, of course his long- lost Impala would come rumbling into view. The rest, as you’ve seen, is history.

Leave a Reply