DRIVR

INTEGRAAL op DRIVR: Clarkson’s Powered Up DVD

thumb_poweredupdvdHet laatste nieuws van onze krullenbol gehoord? De Britse vakbond wil hem laten ontslaan omdat hij de ambtenarij in prime time geschoffeerd heeft. Die zouden – en ik citeer – “allemaal geëxecuteerd moeten worden omdat ze staken en dan nog een gegarandeerd pensioen hebben”. En dat heeft zo’n kwaad bloed gezet dat premier Cameron is moeten interveniëren om de zaak te sussen. Niet dat het Clarkson een bal kan schelen; die speelt liever met autootjes in zijn jaarlijkse kerst-DVD Powered Up.

Share Button

3 Responses

 1. Jorn says:

  aaaah. Jeremy never fails to amuse us 🙂

 2. JDM says:

  Onderhoudende DVD.

  Samengevat:

  Slechtste stuk: dat gezaag van die remake Jaguar E-Type. Afgrijselijke auto en vooral tegenstrijdig. Eerst McLaren afkraken omdat de geestelijke vader zijn naam Ron is, om vervolgens de “designer” bij te halen van dit gedrocht die er uit ziet als het stijlicoon van stijlloosheid. 🙂

  Beste Stuk: Hoofdsteunen in nieuwe 5-reeks die aanvoelen alsof je tegen het hoofd van ET aanleunt. Ik was helemaal mee.

 3. Ken Divjak says:

  Dit is van het beste dat Clarkson al solo gemaakt heeft.

  En die prehistorische BMW in het begin? Ziekelijk (goed bestuurd)!

Leave a Reply