DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 20 Aflevering 7 (S20E07)

Met: Aston Martin Virage Volante, VW Golf Cabrio, 2dehands 4×4’s & driftende cricketers

Er zijn van die dagen dat je gewoon jaloers bent op een ander. Is die ander Tiff Needell, dan voelen wij die afgunst ongeveer eens per week. In deze aflevering van Fifth Gear trekt de racepiloot op jaren door de Franse Champagnestreek in een Aston Martin Virage Volante. Collega Vicky kreeg de minder benijdenswaardige taak om twee cricketspelers te leren driften, terwijl Johnny op zoek ging naar de beste tweedehands 4×4’s. En net als wij nam het team de afgelopen week de Golf Cabrio onder handen.

Share Button

One Response

  1. Ken Divjak says:

    Fijn om te zien dat Mr. Needell exact evenveel punten aan de Golf Cabrio toekent als wij!

Leave a Reply