DRIVR

Docu: McLaren – How to Build a Supercar

thumb‘I have a sense of order and attention to detail’, zegt Ron Dennis, opperhoofd bij McLaren, terwijl hij de BBC door zijn wigwam leidt. Orde is het minste wat je kan zeggen van het McLaren Technology Centre. Wit, grijs en zwart lijken wel de overheersende kleuren in Woking, een knaloranje MP4-12C niet te nagelaten. Diezelfde MP4-12C staat overigens centraal in deze BBC-documentaire, die je zowat alle fases van zijn productieproces laat zien: van het ontwerp tot de voorstelling in Knightsbridge. De moeite!

Share Button

2 Responses

 1. Ken Divjak says:

  Onderhoudende docu, maar ik heb wel te doen met de kerel op 39:35;

  als geluidsingenieur is hij apetrots op zijn wall of sound,
  terwijl dat aspect als eerste afgekraakt werd bij de perslancering wegens ‘te stofzuiger’…

  Passages als die op 44:40 zijn natuurlijk wel top.

 2. Niels VDW says:

  Ha. Die gast deed mij afvragen of er eigenlijk geen docu’s zijn over Ricardo? Daar hoor je nauwelijks wat over, terwijl ze achter de schermen wel worden ingeschakeld voor allerhande prestigeprojecten waaronder deze Macca maar ook de Veyron (waarvoor ze de bak in elkaar flansten).

Leave a Reply