DRIVR

Chris Harris lanceert YouTube-Kanaal met Jalopnik

Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na een korte stint bij Evo Magazine om de teloorgang van het webzine Driver’s Republic te verteren, surft Chris ‘Monkey’ Harris weer online met een nieuw project: DRIVE. Geen geletterde content – dat doet hij vanaf januari voor de communitysite Pistonheads – maar pure video uit alle hoeken van de wereld. En daar heeft hij de hulp van wat Amerikanen voor ingeroepen. Of beter: zij hem.

DRIVE on YouTube Set to Launch January 2, 2012

New York, NY and London, England — DRIVE, the new YouTube original channel that celebrates the culture of cars announces a launch date of January 2, 2012. DRIVE takes our audience on the road, to the races, to the factories, to the studios — and to other places car lovers have always wanted to go, but never had the chance.

Focused on telling real stories of communities around cars, trucks, and all sorts of things that go, DRIVE enlists a wide range new-media talent including hack motoring journalist Chris Harris, Matt Farah from SPEED’s The Car Show, transcontinental speed record holder Alex Roy, Mike Spinelli and Ray Wert of Jalopnik, Leo Parente from Fast Lane Daily’s SHAKEDOWN, and professional motorcycle crash test dummy Wes Siler and automotive gadfly and raconteur Jon Alain Guzik.

Watch DRIVE starting in January to activate your passion in the world of cars, performance, racing — and even plain ol’ commuting — that surrounds you. Cars may be something you need, but drive with us and you’ll never look at them the same way again.

Wij zijn alvast benieuwd, want de online videolat ligt tegenwoordig bijzonder hoog. Jullie?

[Bookmark ook het YouTube-kanaal & Twitter-account]

Share Button

7 Responses

 1. Christophe says:

  Leo Parente, Matt Farah, Chris Harris?? Hopelijk duurt dit pareltje langer dan Driver’s Republic!

 2. Christophe says:

  Waarom geen Jay Leno btw? (: Zou een fantastische additie zijn! Maar die kerel wordt nooit of toch zelden gevraagd voor dit soort stuff? Vreemd vind ik het, en spijtig!

  • Ken Divjak says:

   Nooit gevraagd?
   Leno heeft een paar jaar terug nog vriendelijk bedankt voor Top Gear USA.

   Die wil zich gewoon amuseren, zonder verplichtingen:

   Cars are my hobby. Television is my job. When you make your hobby your job it becomes a whole different thing. For me, my great release from any sort of pressure is to go to my garage.

   • Christophe says:

    Ahzo! Ja van die Top Gear USA situatie heb ik wel wat opgepikt, maar alleszins niet Jay Leno’s reactie. Bedankt Ken! (: (en spijtig btw, maar uiterst begrijpelijk)

 3. Pieter Fret says:

  Tiens, waar zou hij de inspiratie voor naam en logo vandaan gehaald hebben? 😉

 4. Ken Divjak says:

  De eerste aflevering is er:

Leave a Reply