DRIVR

Mini-Docu: The Wall of Death – Benedict Campbell

thumb_wallofdeath“A little film I’ve been wanting to make since I saw them when I was a small boy” zegt Benedict Campbell. En dat is exact wat de beste man met The Wall of Death gedaan heeft, een mini-documentaire over één van de laatste rondreizende daredevil-families – de Ken Fox Troupe – die dagelijks de gravitatiewet van Newton tarten. Op verticale wanden. In een houten kuip. Met vooroorlogse motorfietsen…

THE WALL OF DEATH from benedict campbell on Vimeo.

[Dank aan Duckie ‘RS voor de tip]

Share Button

2 Responses

  1. Stijn says:

    Nog een kijktip, deze avond op Canvas 22:00u; The deadliest crash: Le Mans. Klein detail, het was de bedoeling van Mercedes dat Paul Frère de wagen zou besturen, maar hij had inmiddels reeds een stoeltje bij Aston gevonden. Hij zou, in deze uiteindelijk overbodige race, 2de eindigen. De race werd verdergezet om de mensenmassa ter plaatse te houden zodat de wegen vrij bleven voor de hulpdiensten.

    Op VT4 loopt er vanaf vandaag trouwens een dagelijks automagazine, ter ere van het autosalon, ‘Otto’ omstreeks 19:35u…

Leave a Reply