DRIVR

FotoSpecial: Subaru BRZ STI Concept

Bewijs dat het internet de boekskes aan het evenaren is? Daarvoor hoef je niet verder te kijken dan deze exclusieve shoot met de Subaru BRZ STI. Want waar het vroeger altijd een blad was dat de (embargo-) eer kreeg, gaat het internetmagazine Speedhunters nu met de primeur aan de haal. En dat levert – voor zover wij weten – de eerste duidelijke beelden en specificaties op van de go-faster BRZ die eind 2012 begin 2013 op de markt komt. Spiek je mee?

TIP: Klik op de eerste foto om de reeks groter en mét commentaar te zien

[Bron & Foto’s: Speedhunters.com]

Share Button

One Response

  1. bAAx says:

    Speedhunters / D.D.Carbonare (what’s in a name) FTW!

    Trouwens, vind dat je gelijk hebt met internet vs boekskes.. Mijn abonnements-EVO blijft steeds ongelezener achter..

Leave a Reply