DRIVR

FotoSpecial: Asphalt Heritage Club – Maroc Classic

De Maroc Classic is een regelmatigheidsrally die beetje bij beetje aan populariteit wint. Ooit ontsproten aan de geest van journalist Jean-Francois Rageys, gaat de rally op 17 maart a.s. voor de 19 opeenvolgende keer van start. En als je de fotoreportage bekijkt die Asphalt Heritage Club bij de voorgaande editie framede zal je zien waarom: Fabelachtige landschappen en een illuster, maar vooral gediversifieerd deelnemersveld. Meer heeft een petrolhead echt niet nodig.

[Copyright Foto’s: AHC]

Share Button

2 Responses

  1. Fre says:

    Prachtig, ik zou me geen mooiere/voldoening schenkende vakantie kunnen inbeelden.

  2. Thierry 911 says:

    Deze hou ik in de gaten. Mochten er mensen ervaringen hebben met dit evenement?

Leave a Reply