DRIVR

Documentaire: Colin McRae – Rally Legend

Vraag op de DRIVR-redactie welke rallypiloot uit het WRC-tijdperk een standbeeld verdient, en het antwoord zal wellicht niet Sébastien ‘Le Patron’ Loeb zijn. Want hoewel die het laatste decennium alle records verpulverde, wist Colin McRae’s all-or-nothing-stijl in de jaren negentig ook ons hart te veroveren. En niet alleen het onze: wat in 2007 een documentaire over ‘s mans carrière en leven moest worden, veranderde na een fatale helikoptercrash in een postuum eerbetoon. Hoeden af, alsjeblieft.

Share Button

3 Responses

 1. Thomas says:

  Dank u wel Drivr’s 🙂
  Fijne documentaire!

 2. Borissnor says:

  Mooie documentaire! Jammer dat hij zo vroegtijdig gestorven is. Zijn er nog documentaires in die aard maar dan over andere rally legendes?

 3. Eric says:

  Is gedownload. Morgen in de trein maar eens kijken. Alvast – wederom – bedankt voor de tip!

Leave a Reply