DRIVR

Docu op Zondag: Designing the McLaren F1

Achieving a good power-to-weight figure by applying huge horsepower to a heavy car is in no way the same thing as achieving the same ratio with a very light car” dixit Gordon Murray. Het was maar een van de geheimen achter de machtige McLaren F1, een auto die niet alleen toptechnologie met brute power combineerde, maar bovenal gerealiseerd werd door een man met een visie. Nog niet overtuigd? Schuif dan zeker bij voor deze hoogst interessante docu!

Share Button

5 Responses

  1. Cinquecento says:

    Opnieuw sterke vondst. Waar blijven jullie ze halen 😛

  2. Tanguy says:

    Je vraagt je af waarom andere constructeurs geen gebruik maken van het driezitsprincipe. Niets dan voordelen lijkt mij.

  3. Tanguy says:

    Hmmz, klopt, maar dat vind ik bezwaarlijk een auto.

Leave a Reply