DRIVR

FotoSpecial: The Fastest Fashion Show on Earth ’12

Je moet het hem nageven, onze Philippe ‘Knuffel je Wagen’ Quatennens – hij weet hoe hij een party moet throwen. Met de knapste showcars die er op deze aardkloot rondbollen, het lekkerste eten dat je buiten een sterrenkeuken kan bereiden en de -erm- bevalligste dames om de catwalk te sieren. Wij gingen er de actie ‘from te hip’ vastleggen om jullie vanop de eerste rij mee te laten genieten. Welkom op de Fastest Fashion Show on Earth oftewel #FFSOE12.

[Zwart-Witfoto’s: Olivier Elen, Kleurfoto’s: Ken Divjak – Met dank aan Peugeot & Hyundai]

Share Button

One Response

  1. Ken Divjak says:

    Geen idee waarom, maar Flickr vertikt het om het laatste beeld in de reeks te plaatsen.
    Dan laten we jullie maar meteen kiezen tussen zwartwit en kleur…

    … want deze hebben we blijkbaar allebei gefotografeerd.

Leave a Reply