DRIVR

Video: Porsche 911 volgens Belgian Rally Rules

Sad day for all things loud gisteren, want zowel Jim Marshall als Ferdinand Alexander Porsche wisselde het tijdelijke voor het eeuwige. Joke Schauvlieghe zal misschien minder rouwig zijn om dat eerste, maar onze barometer stond gisteren twee keer op bewolkt. Tijd voor een eerbetoon in DRIVR DRIVE-stijl: Chris Harris in een volgens Belgische regels geprepareerde rally-911. Voeten omhoog en speakers een laatste keer op elf voor Butzi!

Share Button

3 Responses

 1. heidekonijn says:

  Erg leuk. Fascinerend hoe er mensen blijven zijn die een 911 leuk vinden. Een beetje zoals mensen die gele currysaus en pickles op frieten doen. Ik snap het niet maar het blijft een zicht. En ‘a lot of opel product are fast… they didn’t used to be…’ was erg grappig.

 2. Ken Divjak says:

  Tuthill: It’s not historic if that is what you mean.
  H: It’s post-historic?
  T: No, it’s not post-historic – it’s Belgian rules.
  H: What does that mean?
  T: MEGA, that’s what that means 🙂

  Anyways, Tuthull heeft ook ooit Harris ‘Kermit’ 911 in mekaar geknutseld:

 3. bAAx says:

  Jammer dat net deze wagen gecrasht is in de juist gereden TAC rally..

Leave a Reply