DRIVR

Video: Wheeler Dealers – Renault Alpine A310

Na de Amerikaanse escapades van afgelopen seizoen mikken Mike Brewer en Edd China terug op de vertrouwde klassiekermarkt. Het tiende seizoen Wheeler Dealers trapt daarom af met de waanzinnig gelijnde Alpine A310. Een Franse classic die zo in de Seriously Cool-sectie van de Cool Wall mag. En dat ondanks zijn flets presterende PRV V6 motor die op de koop toe nog eens in the wrong place ligt ook. Als dat maar goed komt.

Share Button

8 Responses

  1. Uw Moeder says:

    Zaterdag auf der Deutschen Autobahn zo’n Renault Alpine voorbijgestoken. Coole bak!

  2. Christophe says:

    Wooooow ik zag het op Twitter; de nieuwe afleveringen staan al online?! 😀 I’m tuned in for the evening!

  3. Pieter Ameye says:

    Mercedes G klasse

Leave a Reply