DRIVR

Video: That’s why we’re doing this

De meest gestelde vraag aan de redactie? “Waarom doen jullie dit?” Waarom elke vrije minuut van de dag spenderen aan een onafhankelijk magazine over auto’s en alles wat eraan te liëren valt? Because we can. En als dat voor sommigen iets te Obama klinkt, dan is het maar zo. Het interweb geeft ons de mogelijkheid om – zonder dicterende uitgeverij – ons ding te doen. En dat is exact waar het voor DRIVRs om gaat, net als onderstaande octaanvideo illustreert.

Share Button

5 Responses

 1. Pieter Fret says:

  Amen, collega.

  Fijn om te zien dat zo’n shoots, ongeacht de wagen en locatie, eigenlijk overal hetzelfde zijn: berekoud ten eerste, maar vooral een heerlijk rustmoment waarin je op niets anders kan/moet focussen dan de wagen, het shot en het rijden.

  Qua spirit deed dit verslag me ook denken aan mijn recente test met de Nissan 370Z GT. Zonder veel nadenken gewoon een dag verlof genomen op’t werk en naar de Ardennen gereden. In mijn eentje, zonder plan of bestemming. Just for the sake of it. Heerlijk was dat. Op zo’n momenten valt alles op zijn plaats, en weet je plots heel goed waarom je al jaren je vrije tijd in dit project steekt. Met plezier.

 2. Michael says:

  Ja de boodschap is top, alleen de boodschapper… Je moet wel wat credits hebben om zo’n statement geloofwaardig te maken. Net als met zijn Balboni video op Drive, lichte jeuk zeg maar.

  Anderzijds zeg ik. Te benijden is het moment dat je hier de tijd voor kunt nemen zonder deadline, vragen over expenses, etc…

 3. Ken Divjak says:

  Tjaaa – het kunnen niet allemaal Harrissen zijn…

  En inderdaad: de boodschap primeert!

 4. Pieter Fret says:

  Chris Harris schreef trouwens een interessante column over autofotografie n.a.v. deze video:

  http://www.pistonheads.com/news/default.asp?storyId=25515

 5. Pieter Ameye says:

  Zeer herkenbaar allemaal. Kan alleen maar instemmend knikken.

Leave a Reply