DRIVR

Trailer: Magnus ‘911’ Walker – Urban Outlaw

‘Die baard moét een vermomming zijn’ opperde de één op de redactie, terwijl de ander droogjes opmerkte ‘dat ‘s mans naam boven de Youtube-video staat’: Magnus Walker. Magnus ‘Rebel’ Walker om volledig te zijn, “the Porsche customizer who turned a hobby into an obsession, and an obsession into a successful business”. Dat Walker nogal een figuur is, zie je dan weer in de trailer van Urban Outlaw oftewel de film die aan zijn Porsche-verzamelwoede opgedragen wordt – ook in bijlage.

Share Button

One Response

  1. Stijn says:

    In de ‘Porsche scene’ al langer gekend. Heeft op Pelican parts zijn eigen thread, veel lees en kijkplezier:
    http://forums.pelicanparts.com/porsche-911-technical-forum/638194-porsche-collection-out-control-hobby.html

Leave a Reply