DRIVR

Video’s: MotorTrend – Epic Drives

EDIT: Afleveringen 1 tem 6 zijn nu al beschikbaar: Audi R8 Topless in Norway, Lotus Evora carves up the Rockies, Chevrolet Corvette ZR1 chases 200mph in Europe, Land Rover Discovery rumbles through Russia, A Royal Tour of Scotland in a Bentley Continental GT & Subaru BRZ conquers Japan’s Greatest Driving Roads!

Aan internettelevisie geen gebrek tegenwoordig. Enerzijds heb je de sfeermakers als Depth of Speed, anderzijds de hoonigans à la Chris Harris. Doe daar nog een megakluis archiefmateriaal bij, en je kan je afvragen of er überhaupt nog nood is aan klassieke televisie. Of: nóg een extra speler op het interweb, want dat exact wat het Amerikaanse blad MotorTrend met zijn nieuwe ‘Epic Drives’-reeks beoogt. Een welkome aanvulling (en vertel ons dan gerust welke aflevering je bevalt), of eerder teveel van het goede?

Share Button

2 Responses

  1. Eric says:

    Budget: check. Connecties: check. Mooie plaatjes: check. Spanning en sensatie: fail…

  2. Ken Divjak says:

    Idem voor hun Head 2 Head-reeks: http://bit.ly/Mbaxml

    Rock ‘n’ Roll vergeten…

Leave a Reply