DRIVR

Docu: James May’s Big Ideas – Come Fly with Me

Al zolang wij op het interweb zitten (2009 wat DRIVR betreft) is er sprake van de Terrafugia Tansition oftewel vliegende wagen. Sterker nog: in 2009 zou die zijn eerste testvlucht maken, maar die blijkt pas net geabsorbeerd – laat staan dat er al klantenversies beschikbaar zijn… En dat is op zijn minst vreemd als je bedenkt dat er in het begin van twintigste eeuw al lustig op los gevlogen werd met vierwielers, zoals James May hieronder zonder vrees demonstreert…

Dit uittreksel focust op een van de succesvolste ‘Flying Cars’: de Taylor Aerocar (1949)

En hier de integrale versie van ‘Come Fly with Me’ uit de reeks ‘James May’s Big Ideas’:

Share Button

2 Responses

  1. Ken Divjak says:

    Ziehier trouwens die Terrafugia Transition waarvan sprake:

Leave a Reply