DRIVR

SlideShow: 23 Jaar onderweg met een Mercedes G

Het verhaal van Gunther Holtorf leest als een sprookje; in 1989 vertrokken voor een tripje rond Afrika, en 23 jaar later nog altijd onderweg. Natuurlijk met de nodige highs (dankzij de onverwoestbare Mercedes G-Klasse die er nu 800.000km op zitten heeft), maar zeker zoveel lows (zoals het recente overlijden van zijn levensgezellin). Edoch het beste voor ons is dat de man die Mother of All RoadTrips liefdevol heeft vastgelegd met zijn Leica’s – op film welteverstaan.

Verplicht full-screen te genieten welteverstaan!

Share Button

3 Responses

  1. electroshock says:

    Een echte topstory, megamarathonman met een lange adem.

  2. Ken Divjak says:

    Na de video is er nu ook een knap interactief artikel met onuitgegeven foto’s verschenen op de website van de BBC:

    http://www.bbc.co.uk/news/special/2014/newsspec_8703/index.html

Leave a Reply