DRIVR

Video: Best Motoring – Roadster Battle

De wanhoop nabij, dat was ik vóór ik een maandje geleden op vakantie vertrok. Koop je een roadster, blijkt het de hele lente en zomer non-stop te regenen. Terug uit Thailand bleek het tropische klimaat mij echter gevolgd, zodat ik nu eindelijk écht kan genieten van mijn nieuwe aanwinst. Voor wie bij deze temperaturen ook de roadsterkriebels krijgt: deze Best Motoring Battle kan je, net als mij, misschien helpen kiezen – let op de verrassende vergelijking tussen de MX-5 NB en NC, zeker in de drifttest op het einde.

Share Button

4 Responses

 1. Thomas says:

  Meen je nu echt dat je in mei-juni-juli zoveel minder kon genieten van je roadster? Ik gebruik ‘m als daily en heb ‘m zeker vaak opengehad. De verwarming werkt prima!

  • Pieter Fret says:

   Aan verwarming heb je weinig als’t pijpenstelen regent en je moet stoppen voor een rood licht 🙂

   Dat terzijde gelaten: ik rijd altijd open als het kan, maar met de zon op je kruin is dat zo veel plezieriger 😉

 2. Ken Divjak says:

  Tja, with greater power comes greater responsibility.

  Maar toch een paar verrassende conclusies over de laatste MX-5: dat die nauwelijks trager blijkt dan de RX-8, maar evenzeer nerveuzer dan de (notoir wispelturige) S2000 – al blijken de laatste productiejaren van de Honda in dat opzicht braver dan de eerste.

  Het ziet er dus naar uit dat je een weloverwogen keuze hebt gemaakt, collega – maar zeker zijn we pas wanneer die gepland ShootOut binnenkort kan doorgaan…;)

  Voor de liefhebbers: nog meer Best Motoring Roadster-geweld:

  http://drivr.be/2011/03/08/video-best-motoring-touge-roadsters/

 3. AnthonyG says:

  Ik zou graag ooit zo een wispelturige roadster hebben als daily, maar ik vrees dat het gebrek aan koppel/brutale kracht me zwaar zou tegenvallen.

Leave a Reply