DRIVR

Video: Porsche GT2 RS vs. Nissan Juke-R

Iets minder gratuite slow motion en iets meer bas in de stem van de presentator, meer valt er niet te retoucheren aan dit streepje porno. Want zeg nu zelf: een Porsche 911 GT2 RS op circuit tegen de (590.000$ dure) Nissan Juke-R zetten, is the stuff of wet dreams – inclusief happy ending. De vraag is alleen: voor welke van de twee? Een rondje circuit tegen de klok én een staande kilometer moeten opheldering brengen. Jullie centen?

Share Button

4 Responses

 1. Ken Divjak says:

  Zo’n widowmaker in het rood… drip:

  Porsche, the Road to Pikes Peak from Will Roegge on Vimeo.

  • Stijn says:

   Natuurlijk een beest, de 997 GT2 MKI (530 pk) werd tijdens de Porsche Days enkele jaren terug voorgesteld. Haalde toen 280 km/u richting Combes, een hedendaagse GT3R racewagen met moeite een goede 260… Maar NA blijft het summum (en dus de GT3 (RS)).

 2. bAAx says:

  Ik moet zeggen.. Ik begin Jethro te verkiezen boven Chris in de categorie video reviews. Op één of andere manier brengt hij meer verwondering en enthousiasme, zowel als meer complete feitelijke indrukken en relevante observaties over zijn testwagens. Niets mis met Harris’ hooniganism, integendeel. Misschien is het gewoon goed dat er een kwalitatief alternatief is als afwisseling. Love the ultra slo-mo’s.

Leave a Reply