DRIVR

Depth of Speed: Automotive Web-TV Seizoen 2

UPDATE: Aflevering 8 focust op een -euhm- zombie DIY-Golf…

Als wij Depth of Speed zeggen, zou er bij jullie een belletje moeten rinkelen. Een videobelletje meer bepaald, aangezien DRIVR het eerste seizoen integraal in de archieven heeft zitten. Even de omschrijving van toen: “Tien afleveringen lang wordt er gezocht naar de beste autoverhalen die Amerika rijk is, en dat doen de makers door het immense land één jaar lang af te schuimen in een camper”. En weet je wat? Ze zijn terug voor een tweede reeks die er wederom veelbelovend uitziet!

Share Button

3 Responses

 1. Pieter Fret says:

  Track Day vond ik maar niks; slordig gefilmd en zonder echt verhaal.

  De andere twee: simpelweg subliem.

 2. Ken Divjak says:

  New Kid on the Block Frazer Spowart kent duidelijk zijn Pappenheimers…

 3. Ken Divjak says:

  …en heeft duidelijk iets met de Bayerische Motoren Werke:

Leave a Reply