DRIVR

Video: EVO RoadTrip – McLaren MP4-12C

Lik op stuk heet dat. Want stuurt DRIVR een FIAT 500L richting Côte d’Azur, dan doen de Britten dat fijntjes over met nationale vierwieltrots McLaren MP4-12C. Gelukkig voor ons ook met een videoverslag dat zo mogelijk nog spectaculairder is. Zeg maar een kruising van C’était un Rendez-Vous en de openingsscène uit The Italian Job. Of hoe de eenvoudige duidingsvideo’s van weleer, tot kortfilms zijn getransformeerd.

Share Button

5 Responses

  1. Cinquecento says:

    Machtig openingsscene! Ik begin de MP4-12C steeds meer en meer te aprrecieren. Het design doorstaat de tand des tijds goed, en met het geluid zit het precies ook goed.

    Rijtest heren?

  2. Pieter Fret says:

    Nog iemand die de Col de la Bonnette meteen op zijn must-drive-lijstje heeft gezet? 🙂

    Knappe video overigens, al kan Catchpole qua expressie en articulatie nog iets leren van Harris & co. Zijn stem werkt een beetje slaapverwekkend bij momenten 🙂 Goeie autojourno, minder goeie presentator imho.

Leave a Reply