DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 21 Aflevering 2 (S21E02)

Met: DBS Volante vs. Continental GTC vs. SLS AMG vs. XKR-S Convertible,
Audi A1 Quattro, KIA Optima & een gepantserde Toyota Land Cruiser

Welke is de beste open super GT? Met die vraag start de tweede aflevering van het 21e seizoen Fifth Gear, om daarna feilloos over te gaan in een potje ijsscheuren met de 245pk sterke Audi A1 Quattro, en een zekere Stig achter het stuur. Nee, niet die Stig, maar Stig Blomqvist, de legendarische Zweedse rallyrijder. Als toetje is er nog de KIA Optima die zijn opwachting maakt in de team test, en gaat VBH op bezoek bij het Duitse STOOF…

Share Button

One Response

  1. Mee says:

    De Aston Martin die wint in een Brits programma. Daar had ik niet voor moeten kijken 🙂 (al kan het wel terecht zijn natuurlijk)

Leave a Reply