DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 21 Aflevering 5 (S21E05)

Met: Formula Offroad, Bentley Continental GT V8, MINI Roadster, Gordon Murray T27, etc.

Waarom je naar deze aflevering Fifth Gear zou moeten kijken? Niet omdat Jason een knettergekke Formula Offroad beteugelt, noch omdat Tiff een Continental GT V8 dwars doet gaan. En al zeker niet voor de team test van de MINI Roadster. Maar wél om met Vicky mee te gluren in de privé-collectie van Gordon Murray. Daarin ondermeer zijn McLaren F1 EXP3, LCC Rocket, daily driver Lotus Elan & tenslotte de eerste test van zijn T27.

Share Button

One Response

  1. electroshock says:

    Vooral leuk om te weten dat hij geheime passies heeft. Verdrongen in een duister hoekje.
    Ondanks een leven volledig gewijd aan functionaliteit, gewichtsbesparing, snelheid, optimalisering, sublieme handling etc. is er in dat hoekje een dikke vinnerige caddy, een bakje vol met dvd’s en een obscure mini drive-in cinema.
    Schitterend !

Leave a Reply