DRIVR

Advertorial: MOBIL Product Selector

OPGELET: Aan deze advertorial hangt een disclaimer vast!

Wie graag zelf de motorolie in zijn wagen bijvult, is bekend met het aloude vraagstuk: welk type olie is het juiste voor mijn voertuig? Een belangrijke kwestie, want een goede synthetische olie kan bijdragen tot een lager brandstofverbruik en een betere bescherming tegen motorslijtage. ExxonMobil, producent van de bekende Mobil1-smeermiddelen, heeft een online Product Selector ontwikkeld die kan helpen bij die keuze.

De selectietool werkt doodeenvoudig: voer het merk, type en bouwjaar van je wagen in, en de Product Selector identificeert de meest geschikte motorolie, afgestemd op de eisen van de autofabrikant. Handig voor particulieren, maar ook voor professionele klanten.

Otto Nijdam, Marketing Manager Mobil, zegt: “We weten hoe moeilijk het voor dealers en garagehouders kan zijn om marges te behouden en klanten te binden. Daarom blijven we producten en ondersteunende diensten ontwikkelen die onze B2B-relaties helpen de doeltreffendheid van hun bedrijf te verhogen en die hen voorzien van kennis over de bijkomende voordelen die onze producten bieden. De brandstofkost is voor de meeste autobezitters een grote zorg. Door de juiste motorolie te bieden, waardoor het brandstofverbruik mogelijk daalt, kunnen dealers en onafhankelijke garagehouders hun klanten nog beter van dienst zijn.”

Bezoek de Product Selector: Welke olie in mijn wagen?

De Product Selector is te vinden op www.mobil.be . Daar vind je ook de lijst terug van de distributeurs waar deze oliën aangeschaft kunnen worden. Op www.mobil-1.nl is er bovendien een specifieke pagina voorzien voor enkele prominente automerken.

Bezoek de pagina per automerk :

Over ExxonMobil
ExxonMobil, de grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasmaatschappij ter wereld, maakt gebruik van technologie en innovatie om tegemoet te komen aan de groeiende wereldwijde vraag naar energie. ExxonMobil beschikt binnen de sector over een leidende portfolio van olie- en gasbronnen, is de grootste raffineerder en verkoper van petroleumproducten en haar chemische divisie behoort tot de grootste in de wereld. Voor meer informatie: www.exxonmobil.com.

Share Button

Comments are closed.