DRIVR

Video: MotorTrend Ignition – Mazda RX-7 Spirit R

Wikipedia heeft zomaar even een paar duizend woorden veil voor de Mazda RX-7. Dat komt omdat het model 24 jaar in productie was, om uiteindelijk 811.634 keer van de band te lopen. Tal van special editions vloeiden daaruit voort, maar geen zo bijzonder als de Spirit R; die was voorbehouden aan de derde en laatste generatie, en meer bepaald de finale 1.500 eenheden voor Japan. Geen linksgestuurde exemplaren dus, op één witheet prototype na…

Share Button

One Response

  1. Ken Divjak says:

    Staat heel weinig op het net over deze Spirit-R trouwens,
    met uitzondering van wat Gran Turismo-video’s en dit Best motoring-clipje:

    Wel straf: één van onze (buitenlandse) Facebook-fans beweert er eentje te hebben!

    https://www.facebook.com/DRIVR.be/posts/343530249077298

Leave a Reply