DRIVR

True Biker Spirit: Stay True eMagazine (BE)

TIP: Bekijk de eerste vier uitgaves digitaal in bijlage!

Ik denk dat we ze gevonden hebben, Beste Lezerschap: de tweewielige evenknie van dit webzine. En geloof het of niet, maar ze opereren eveneens vanuit dit kleine Belgenlandje. Hun naam? True Biker Spirit. En hun faam? Stay True Magazine. Even gratis als deze publicatie en misschien nog meer geënt op de betere fotografie hebben ze een motto om jaloers op te zijn: “We shoot, we ride, we share“. Want zoals al vaker gesteld, lijkt tweewielig trippen toch nog een tandwiel grootser dan met vier…

Share Button

2 Responses

  1. car-nut says:

    Flabbergastingly good!

  2. Ken Divjak says:

    Hun blog is anders ook de moeite;
    ‘k las er net dat Ramp Magazin hun foto’s ook al ontdekt heeft…

    Deze komt er ook van:

Leave a Reply