DRIVR

Video: Sound, Speed & Flames Bergrennen

Cojones:

Cojones mas grandes…

[Via Martijn Koevoets]

Share Button

5 Responses

 1. Ken Divjak says:

  Zou dat weer Marc Fleury zijn in die E30?

  • 1-11 says:

   In de veronderstelling dat je het over startnummer 202 hebt is het antwoord neen. Dat is de auto van Steve Rinsoz, met en 3.2 M3 motor.
   Het team van Rinsoz, Team VWF telt verschillende aangepaste E30s, onder ander de nummer 217 die ook in deze video te zien is. Die auto is volgens de piloot totaal onbestuurbaar, maar met een tot 500pk gekietelde 4.0 V8 uit een M5 hoeft dat ook niet echt te verwonderen.

   Fleury had St-Ursanne dit jaar niet op z’n programma. Misschien ook niet echt verwonderlijk, zowel in 2006 als 2007 ging hij daar in de fout. Vooral in 2006 was het stevige klapper, meteen ook het einde van de witte auto hierboven.

 2. JDM says:

  Een links-rechts combinatie tegen 177 km/h in een Ascona is straf. 235 km/h ook.

  • 1-11 says:

   Is die Ascona niet eerder een Kadett ?

   Die 235 is inderdaad erg straf, vooral omdat dat maar liefst 10 km sneller was dan de enige andere identieke Osella in de race. En die werd nochtans ook niet door een koorknaap bestuurd, de piloot daarvan werd datzelfde weekend Zwitsers overall heuvelklim-kampioen.

Leave a Reply