DRIVR

Kunst: Shin Yoshikawa’s Cutaway Drawings

Ook al eens staan gapen naar het ongelooflijke detail van zo’n skelettekening? Dan is de kans groot dat je oog in oog stond met het werk van Shin Yoshikawa, de Japanner met het geduld van aartsengel Gabriël hemzelve. Eén zo’n doorsnede neemt namelijk evenveel tijd in beslag als een mensendracht, tenminste als de beste man niet ergens ter wereld staat te signeren. Want zijn werk is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend en internationaal gerenommeerd. Een smaakmakertje.

[Consulteer en/of koop ze allemaal per merk op Kai Art International]

Share Button

2 Responses

 1. JDM says:

  Auto otaku!
  Function = Form
  Alleen Japanners.

 2. Stijn says:

  Kunstwerkjes inderdaad.

  Alhoewel ik van de Porsche’s niet meteen onder de indruk ben. De daklijn van de 2.7 RS is niet helemaal correct. Vooral de 935/78 Moby is wat een teleurstelling (bijna een karikatuur), het is net een erg lange wagen met kleine wieltjes (ipv omgekeerd).

Leave a Reply