DRIVR

Flipboard: Dé Manier om DRIVR op je Tablet te lezen

De lancering van onze dedicated iPhone-app gaf – naast heel wat lof – aanleiding tot een tweetal vragen: wanneer komt de Android-versie, en wat met tablets als iPad & Kindle? Het antwoord op vraag één is ‘binnenkort’ (aangezien dat platform al ‘ingerekend’ zit in de Apple-versie), dat op nummer twee iets genuanceerder. Een echte iPad-app ontwikkelen doe je namelijk niet van vandaag op morgen. Maar daarvoor is er gelukkig een gelikte tussenoplossing: Flipboard.

“With its visually stunning layout, Flipboard delivers a beautiful and easy way to quickly flip through all the stories, photos and updates of you favorite publisher.” Zeg je daarop: waar komen ze nu nog mee af? Dan mag je dit bericht negeren en rustig verder swipen. Maar als je reactie er eerder eentje van geprikkelde nieuwsgierigheid is, ga dan naar de App Store of Google Play, download Flipboard gratis en voeg onze RSS-feed aan je nieuwsbronnen toe. Et voila: DRIVR in een compleet nieuwe jas – geschikt voor IOS én Android oftewel alles van Apple over Samsung tot Kindle Fire & Nook.

Is de respons op dit initiatief positief, dan kunnen we onze feed door Flipboard laten perfectioneren om kleine euveltjes zoals het ontbreken van een witregel tussen intro en eerste alinea te laten remediëren, en zelfs onze Facebook & Twitter-feeds integreren. Maar over het algemeen ziet deze app er out of the box bijzonder strak uit voor een eerste tablet-versie van dit webzine.

BELANGRIJK: Mocht het zijn dat de Content Guide van Flipboard de zoekterm ‘DRIVR.be/feed’ nog niet herkent, gebruik dan onze Facebook of Twitter-feeds die ook al onze artikels bevatten en zelfs extra content tonen!

[Meer info op Flipboard.com]

Share Button

One Response

  1. Pieter Ameye says:

    Getest op een Google Nexus 7, in combinatie met de facebook-feed (geen account voor nodig), en dat geeft volgend resultaat. Zeer netjes!

Leave a Reply