DRIVR

Video: Chris Harris on Cars – Singer 911

Monkey is terug met een extra lange aflevering over de Singer 911!

Share Button

4 Responses

 1. Duckie 'RS says:

  “It has levels of undiluted want”… ’nuff said.

 2. Thierry 911 says:

  Het zijn echte juweeltjes. Laat dat duidelijk zijn. Maar van dat soort hallucinante bedragen ga je toch wel licht duizelen.

  Niet dat ze het niet waard zijn, maar voor een fractie van de prijs heb je in het beste geval een Magnus Walker-Porsche die wat mij betreft even bijzonder is, en die je tenminste wel zou durven gebruiken.

 3. vdsmichiel says:

  Schitterend! Mocht ik het budgetje voor een supersportcar opzij hebben, ik zou kiezen voor zo’n karakterbak, eerder nog dan voor pakweg een eveneens sublieme Ferrari 458. Of kom, geef ze maar beide, want als je zo veel centen hebt, dan moet je toch geen zulke vervelende keuzes maken…

 4. Jeroen Thys says:

  Leuk t-shirt op 26’10” 🙂

Leave a Reply