DRIVR

Video: EVO Diaries – Ferrari FF

thumb_evoferrariffZou Harry Metcalfe nog ooit terugdenken aan de tijd toen hij zijn bank een lening vroeg om een graansilo bij te zetten maar eigenlijk het nulnummer van evo magazine financierde? Een riskante onderneming – zelfs voor een grootgrondbezitter – maar wel een die hij zich nooit meer beklaagd heeft. Want beter dan zijn velden in een aftandse Defender af te schuimen, doet uncle Harry dat tegenwoordig gewoon met een Ferrari FF en een camera. Diary-tijd!

Share Button

One Response

  1. Vish says:

    Nu in het licht met de uitzending van Top Gear gisteren is het me redelijk duidelijk dat je deze bijna enkel boven een Bentley zou kiezen als je per sé een Ferrari wilt.
    Bentley is even krachtig, ook mooi brullend geluid, superb 4×4 systeem en minstens zo ruim.

    Om maar te zwijgen van de Porsche Panamera, die achterin nóg ruimer is.

Leave a Reply