DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 22 Aflevering 2 (S22E02)

Wat er ditmaal bij Fifth Gear op de testbank staat? Niets dan interessants, zo blijkt: de Pagani Stofzuiger, een ShootOut tussen de kappersversies van de Audi R8 & Porsche 911, drie classics die alleen maar in waarde zullen stijgen én de laatste iteratie van de Bowler Wildcat. O ja, en een TeamTest met de Chrysel 300C aka het Amerikaanse broertje van de Lancia Thema – waar Vicky, Tiff, Jason & Jonny geen spaander heel van laten… Enjoy!

Share Button

One Response

  1. twinspark says:

    Heb de aflevering reeds gezien, en wat betreft de klassiekers ga ik enkel akkoord met de E30. Maar dan toch vooral de Coupé, sedan en Touring.

    De Rolls en Spitfire al evenmin. De presentator had betere kandidaten kunnen selecteren!

Leave a Reply