DRIVR

INTEGRAAL: Car SOS – Ford Sierra Cosworth

thumb_carsosHet aantal autogerelateerde programma’s op de zenders Discovery Channel en National Geographic is schier eindeloos. Maar een Europese variant van het Amerikaanse ‘Overhaulin‘ hadden we tot voor kort nog niet gezien. Tim – ex-Fifth Gear – Shaw en diens mechanieker Fuzz Townshend zagen er graten in en Car SOS was geboren. In deze aflevering gaan de twee met de verroeste Ford Sierra Cosworth van Darren aan het werk. Zonder dat hij maar iets in de gaten heeft natuurlijk…

Share Button

5 Responses

 1. Pieter Ameye says:

  Extra afleveringen:

  Triumph Stag

  Rover P6B

  Willys JEEP

  Ford Anglia

  FIAT 850 Spider

  VW Beetle

 2. AnthonyG says:

  Aflevering met de jeep gezien en ben geen fan van het programma so far.

 3. Kristof says:

  Ik ook niet, bij zo’n tv programma’s is de kwaliteit van de werken niets waard, hoeveel keer zie je geen slecht gespoten stukken of ze restaureren een auto en de remklauwen blijven gewoon roestig.
  Heb t gehad met die restauratie programma’s 🙂

 4. cinquecento says:

  Tzijn natuurlijk geen concours restauraties, maar ik zou als eigenaar toch erg blij zijn met dergelijke initiatieven. Hoe dan ook steken deze lui er een hoop tijd, geld en manuren in die je ander een kleine fortuin zouden kosten. Ook al doe je alles zelf. Bovendien krijg je een auto terug die voor 90% terug optimaal is. Ik zou het wel weten!

  OT: Beter dan die Amerikaanse onzin, verder leuke aanvulling op het genre. Ik vond de aflevering met de Willys best ontroerend voor de oude man!

 5. Thibaut says:

  Aflevering met de Sierra Cosworth en de Kever had ik al gezien. Beide keren vond ik het toch een risico om andermans wagen te gaan ‘restaureren’. Op het eerst moment zijn de eigenaren wel content, maar ik vermoed zo dat ze na verloop van tijd toch iets gaan hebben van “zelf had ik het toch anders gedaan”.

  Wheeler Dealers blijft één van de beste in het genre, maar wel vrij droog.
  Als het wat losser mag zijn: Fast N’ Loud.

Leave a Reply