DRIVR

TopAdvertentie: ’99 Toyota Tanry LE op Craigslist

De Toyota Camry is de best verkopende passenger car van Noord-Amerika. Bedenk daarbij dat die al sinds 1982 van de band rolt met een irritant hoge graad van betrouwbaarheid, en de term ‘overaanbod’ is een understatement op de tweedehandsmarkt. Eruit springen is dus de boodschap, toch als er geen Afrikanen voorhanden zijn om De Drie Ovalen en masse naar het buitenland te verschepen…

natewalsh1

natewalsh2natewalsh3

En dat is exact wat eigenaar en creatieveling Nate Walsh tot zijn mantra heeft gemaakt,
zij het redelijk fanatiek in zijn aanpak zoals hij op Jalopnik betuigt:

Let’s just say the collage took entirely too long to make; I’m guessing somewhere around 15-20 hours of painstaking cutting, pasting, and scanning. If I were charging my normal freelance rate for this thing, I think I’d wind up making around $300 on the deal.

natewalsh4natewalsh5

natewalsh6natewalsh7

Redelijk sneu dat dit kuntwerkje binnen de kortste keren van Craigslist verwijderd werd:

I didn’t put the ad back up – not sure what Craigslist terms I actually violated (It may have just been one of the exes from the chart, ticked about the exposure?), but I got enough calls that I figured I didn’t really need to tempt fate.

natewalsh8natewalsh9

natewalsh10natewalsh11

Of de ’99 Toyota Tanry LE dan ondertussen verkocht is?

I have a lot of offers on the car, so now it’s just a matter of choosing a worthy party. In the spirit of the overall ridiculousness of the ad, I’m tempted to have all interested parties race to the same location, cash in hand – first to arrive gets it. (Ties settled by dance-off.)

natewalsh12

Wat er dan wel door deze creatieve collage uit de bus gekomen is?

So many responses. So, so many. This is my first experience with any sort of “Internet fame” (i.e., the best kind of fame), so it’s been pretty bizarre. I’ve gotten job offers, marriage proposals, sexual propositions, calls, emails, and texts from around the country (and the world), and I’ve been recognized on the street (Well, the car has, rather). Someone sent me a topless photo?

Ons idee: Toyota moest de wagen kopen en tentoonstellen als schoolvoorbeeld van wereldwijde media-aandacht op nul euro budget.

[Hat Tip: Dennis Noten, Screenshots & Quotes: Jalopnik]

Share Button

One Response

  1. Mee says:

    Schitterend! 🙂

Leave a Reply