DRIVR

Video: Vanquish vs F12berlinetta vs Aventador

vanquishHet was een kwestie van tijd vooraleer de AM310 Vanquish, F12berlinetta en Aventador elkaar zouden ontmoeten in een ultiem duel tussen atmosferische V12 supercars. Nochtans zijn ze erg verschillend van elkaar: De Vanquish is zonder twijfel de meest toegankelijke, de Ferrari de scherpste en de Aventador de meest wilde. Het sensatiegehalte ligt in ieder geval erg hoog, mede dankzij de spectaculaire rijstijl van Jethro Bovingdon. Octaanvertier op het scherpst van de snee!

Share Button

2 Responses

  1. Ken Divjak says:

    Terechte lof voor de driving-skills in deze video:

    Knipsel

    Niet mis als je die krijgt van de man die “Holds world record for longest drift” op zijn CV heeft!

  2. Eric says:

    Dikke aanrader, thanks!

Leave a Reply