DRIVR

Video: Chris Harris – Mercedes SLS Electric Drive

thumb_chrisharrismercslsAan constructeurs die claimen een elektrische superkar te gaan bouwen geen gebrek. Maar om er echt eentje te maken die nog eens werkt ook, daar heb je een merk als Mercedes voor nodig. En al zijn we niet helemaal weg van het verschrikkelijke electric blue op dit productiemodel, met de techniek eronder (zoals Torque Vectoring per aangedreven wiel) valt niet te twisten. Chris Harris legt uit hoe het werkt, en demonstreert dat er nog perfect mee te driften valt.

Share Button

2 Responses

  1. Bruno says:

    Mooi hoe Harris hiervan geniet en – schijnbaar – eerlijk serieus onder de indruk is.

  2. Eric says:

    Fantastisch en de toekomst. De kleur is met camerafilter wel wat aangezet denk ik. Vaak werd gezegd dat ‘over een paar jaar’ een échte elektrische topper zou worden. En dan verstreken die weer. Maar dit is er dat toch echt eentje.

Leave a Reply