DRIVR

Video: Evo Diaries – Lancia Delta Integrale Evo II

thumb_evodiareisintegraleWe hebben al eens een gele gehad, een rode, en daarna nog eens een rode om helemaal zeker te zijn. Je zou dus kunnen denken dat de Lancia Delta Integrale geen geheimen meer voor ons heeft, maar dat is natuurlijk zonder Evoman Harry Metcalfe gerekend. Die heeft net een zogenaamde Gialla aan zijn immer uitbreidende collectie toegevoegd, en terloops één van de beste Integrale-video’s ooit in mekaar geknutseld. Niet mis voor een gewezen graanboer…

Share Button

3 Responses

 1. Duckie 'RS says:

  Zeggen dat ik naast m’n (fake) gele en (échte) witte, zo’n Gialla laten schieten heb…

 2. Ken Divjak says:

  Wie herinnert zich deze nog?

  Heeft bij mij de hele Integrale-gekte ontstoken toen ik dit begin jaren ’90 op TV zag!

 3. 1-11 says:

  Wat zou als investering de beste keuze zijn ? Een Gialla of een Dealer’s Collection ?

Leave a Reply